Enrique Tomàs: 'Badalona té un futur impressionant, estem a punt de ser una de les ciutats top d'Europa'

Enrique Tomàs: 'Badalona té un futur impressionant, estem a punt de ser una de les ciutats top d'Europa'
Jordi Ribàs
03/05/2024 - 21:00

Badalona - Ja han començat les Festes de Maig de Badalona, després que el pregoner Enrique Tomás hagi donat el tret de sortida des del balcó de l'Ajuntament.

En un discurs emotiu, l'empresari referent del món del pernil ha repassat amb orgull les seves arrels badalonines: tant el seu origen al mercat de La Salut com la seu de la seva empresa internacional, que està ubicada al barri de Montigalà. Però també ha parlat del futur que, a parer seu, passa per reivindicar Badalona com una de les ciutats més importants d'Europa.

Tomás ha assegurat que vol mantenir la seu de la seva empresa internacional a Badalona perquè, diu, se sent profundament orgullós de ser badaloní. I per ell, ser badaloní és sinònim de ser una 'persona oberta de ment' i que integra a la gent que ha vingut de fora.

També ha parlat dels seus records de les Festes de Maig, en les que, assegura, es va enamorar per primera vegada ara fa gairebé cinquanta anys.

Per la seva trajectòria i pel seu orgull, l'alcalde Xavier García Albiol ha entregat a Enrique Tomàs la Venus d'Honor, insígnia de la ciutat.