Beines de Mielina, de l'Institut Guttmann i Badalona Comunicació, Premi Sonor 2024

Beines de Mielina, de l'Institut Guttmann i Badalona Comunicació, Premi Sonor 2024
Àlex Sisó
29/04/2024 - 21:32

Badalona - La coproducció entre Badalona Comunicació i l'Institut Guttmann, 'Beines de Mielina' ha guanyat el premi Sonor dins la categoria Millor pòdcast branded content. El jurat ha destacat la seva manera d'explicar la neurociència des de múltiples vessants.

Els guanyadors s'han donat a conèixer aquest dilluns al vespre, durant la gala dels premis que s'ha celebrat a l'Auditori 1899 de l'Spotify Camp Nou. 'Beines de Mielina', que ja va endur-se el passat novembre el premi Pilar Casanova de Comunicació, que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya, s'ha imposat a la tercera edició dels Premis Sonor. Les candidatures amb què ha competit són 'L'Espurna' i 'Paraules habitables'.

Júlia Bestard i Jordi Abril, creadors del pòdcast

El pòdcast 'Beines de Mielina' disposa d'un total de 10 capítols on, a través dels testimonis de professionals de l'àmbit sanitari i pacients atesos a l'Institut Guttmann, es donen a conèixer diferents patologies. Tots els episodis de 'Beines de Mielina' es poden escoltar al servei a la carta de Badalona Comunicació, a YouTube, Apple Podcasts i Spotify, així com a la web de l'Institut Guttmann.