CCOO denuncia de nou la degradació dels edificis municipals

CCOO denuncia de nou la degradació dels edificis municipals
Raquel Moreno | Anna García de Albéniz | Laia Martínez
15/05/2024 - 21:17

Badalona - Els problemes de manteniment i d'inversió dels edificis municipals tornen a estar en boca de Comissions Obreres, que denuncia la ineficiència de l'Ajuntament de Badalona per resoldre'ls. Critiquen les condicions amb què ha de treballar la plantilla i reclamen uns equipaments municipals dignes.

VIVER
Oficines Ajuntament Badalona El Viver

CCOO detalla que a la degradació dels edificis se suma la manca de protocols de control i una nul·la planificació que comporta, apunten, el malbaratament de recursos públics i problemes greus de climatització, riscos a la salut o accidents de treball. De fet, durant aquest mes d'abril afirmen que han registrat temperatures que han arribat als 27 graus, el límit permès per la normativa laboral en la major part dels edificis municipals. Recordem que l'Ajuntament va aprovar el setembre passat una partida de 2,4 milions d'euros per reparar i millorar la climatització dels edificis municipals, i que la solució provisional era instal·lar aparells de refrigeració domèstics. Tenint en compte la situació, CCOO es pregunta què s'ha fet en el darrer any.

És un problema de direcció i de gestió

Pol Acózar és el secretari general de CCOO a l'Ajuntament de Badalona

Són unes problemàtiques que es traslladen a les escoles municipals, als pavellons esportius, a les oficines de districte, als centres cívics o fins i tot, afegeixen, a la Biblioteca de Can Casacuberta. CCOO ha sol·licitat a l'Ajuntament, afirmen, que especifiqui les mesures adoptades per corregir els problemes de climatització. També denunciaran la situació a Inspecció de Treball quan es trobin edificis que superin les temperatures permeses. Una situació exasperant per la qual, avisen, no descarten engegar mobilitzacions.