Concentració animalista aquest diumenge per donar suport a l'actual gestora de la protectora de Badalona

Concentració animalista aquest diumenge per donar suport a l'actual gestora de la protectora de Badalona
Àlex Sisó
19/10/2023 - 21:00

Badalona - SOS Animals Catalunya han convocat per aquest diumenge, a les 11 hores, una concentració a les portes de la protectora de Badalona per donar suport l'entitat que la gestiona, la Fundació Daina. La trobada arriba després que la regidora de Badalona En Comú Podem, Rosa Trenado, denuncies el passat 12 d'octubre en un vídeo a les xarxes socials, que la fundació estava incomplint el contracte en trobar-se fora de servei per manca de personal.

Des de SOS Animals Catalunya posen en dubte les declaracions que l'exregidora de Benestar Animal va fer dilluns a la tertúlia del Badalona 360, on Trenado va assegurar que ella va ser l'encarregada d'iniciar la redacció dels plecs del nou contracte de la gossera, prioritzant que les fundacions puntuessin per sobre de les empreses privades.

En un comunicat, el col·lectiu Animalista Benestar Animal de Badalona va insinuar que la intenció de la regidora hauria estat afavorir empreses com les que gestionava el seu assessor. En la mateixa línia, el president de SOS Animals Catalunya, Toni Solana, apunta que Rosa Trenado no va poder tirar endavant el nou concurs públic de la protectora per, segons diu, una 'possible manipulació política'.

Toni Solana, President de SOS Animals Catalunya

Unes acusacions que Rosa Trenado titlla de contradictòries i per les quals no descarta emprendre accions legals. A la concentració d'aquest diumenge, al camí carrer dels Xiprers, hi assistiran diverses entitats animalistes.

Entrevista íntegra al BDN 360