Desnonament ajornat a Sant Roc, un dels 46 previstos per aquest mes d'octubre

Desnonament ajornat a Sant Roc, un dels 46 previstos per aquest mes d'octubre
Raquel Moreno Escudero
19/10/2023 - 14:00

Badalona - El desnonament previst aquest matí a Sant Roc s'ha ajornat fins al 25 de gener. Així ho ha comunicat el jutjat hora i mitja més tard de l'hora convocada per la comitiva judicial. Des de la Plataforma Sant Roc Som Badalona celebren l'ajornament i esperen que això els permeti resoldre les traves burocràtiques que han expulsat de la Mesa d'Emergència de l'Ajuntament de Badalona la Tahira Kalsoon. L'afectada ha agraït el suport de l'entitat i veïns del barri que l'han acompanyada durant tot el procés. Assegura sentir-se esperançada per reunir tota la documentació necessària i aconseguir així un lloguer social.

Les meves filles estudien a Badalona, són feliçes aquí i no volem marxar. Necessitem accedir a un lloguer social

desnonament tahira 1

Des de la plataforma, un dels seus membres Carles Sagués, explica que estan a l'espera de conèixer quins han estat els motius de l'ajornament i confien en que aquests tres mesos de temps els permetin garantir el dret a l'habitatge.

L'ajornament és una oportunitat per recuperar la negociació amb la propietat i seguir plantejant la necessitat d'un lloguer social

Més d'una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de l'habitatge per mostrat el seu suport a la família afectada.

desnonament tah