Detinguts dos menors d'edat per una de les agressions del Màgic Badalona

Detinguts dos menors d'edat per una de les agressions del Màgic Badalona
Redacció
02/06/2023 - 20:20

Les detencions estan relacionades amb una de les quatre agressions sexuals ja conegudes al mateix centre comercial

Badalona - Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors per una de les agressions sexuals en grup a una noia, també menor, al Centre Comercial Màgic Badalona. Els fets haurien passat cap a finals de gener. Així ho ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar Badalona Comunicació. Aquestes detencions estan relacionades amb un dels quatre casos, ja coneguts, d'agressions sexuals al mateix centre comercial.

La Unitat Central de Menors va practicar les detencions entre dimarts i dimecres d'aquesta setmana. Després de passar a disposició judicial, tots dos han quedat en llibertat vigilada. La investigació continua oberta perquè, segons els Mossos, hi podrien haver més persones implicades en l'agressió. Recordem que el centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari de quatre agressions sexuals en els últims mesos. La primera que es va conèixer va ser la presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d'onze anys a mitjan novembre de l'any passat. En aquell primer cas, tres dels nois acusats eren inimputables, ja que eren menors de 14 anys.

A les xarxes socials, el futur alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que l'Ajuntament es presentarà com acusació popular contra els autors de l'agressió sexual, tal i com ha manifestat en diverses ocasions l'actual govern davant aquests casos. De fet, l'actual regidora de feminismes i regidora dels Comuns, Aïda Llauradó, així ho ha demanat i ha afegit que administracions i Màgic prendran noves mesures per aturar les agressions masclistes.