El cicle 'Badalona es mostra' porta al Blas Infante el teatre amateur de la companyia La Mar de Teatre

El cicle 'Badalona es mostra' porta al Blas Infante el teatre amateur de la companyia La Mar de Teatre
Judit Larios
12/11/2023 - 22:13

Badalona - El cicle de teatre amateur 'Badalona es mostra' ha portat de nou a la ciutat l'obra «Estocolmo mon amour» de la companyia La Mar de Teatre. La representació es va estrenar al febrer i s'ha pogut tornar a gaudir al teatre Blas Infante.

El tret de sortida del 'Badalona es mostra' el va donar la companyia Màgic Empenta la setmana passada amb la seva obra «Tempus fugit». Aquest diumenge ha estat el torn de La Mar de Teatre, que ha tornat a actuar a la ciutat després d'haver portat la seva darrera obra als escenaris de Mollet, Castellar del Vallès i Montcada i Reixac. Des de la companyia defensen la importància d'iniciatives com aquesta per promocionar el teatre amateur, que lamenten que sovint passa desapercebut.

«Estocolmo mon amour» està protagonitzada per cinc professors de primària que són els autors d'un segrest. El seu pla es torça quan el cap de l'operació, el senyor X, els reuneix per informar-los que han retingut a la persona equivocada. La tercera i última representació prevista en el 'Badalona es mostra' serà diumenge vinent, quan la companyia Art en Acció interpretarà l'obra «Érase una vez...» al Círcol.