El govern local renovarà el sistema de fitxatge de la Guàrdia Urbana per millorar el control d'hores extra

El govern local renovarà el sistema de fitxatge de la Guàrdia Urbana per millorar el control d'hores extra
Mar Martínez / Judit Larios
15/09/2023 - 18:25

Badalona - L'equip de govern diu que respecta la sentència de la Fiscalia sobre el possible cobrament irregular d'hores extra dels comandaments de la Guàrdia Urbana de Badalona, que n'ha arxivat la investigació. Sobre l'afirmació de la Fiscalia que hi ha una manca de control de les hores extra per part de l'Ajuntament, defensen que el sistema per fitxar es renovarà aviat.

Des de l'executiu municipal asseguren que, des d'abans que sortís la resolució, ja planificaven una millora del control horari a la comissaria de la Guàrdia Urbana amb un sistema automatitzat. Segons la regidora de l'Àrea de Recursos Humans, Eva Guillén, fins ara, els agents notifiquen l'horari laboral amb la signatura a mà de les entrades i sortides.

S'estan adquirint uns rellotges de control perquè es pugui fitxar i controlar l'assistència i les hores a la feina. La seva col·locació és imminent.

La regidora també defensa que l'augment de la plantilla a partir de l'any vinent amb les 46 noves places, ja convocades, també ha de servir per minimitzar les hores extra dels agents.