El nou govern es compromet a explorar possibilitats per garantir els vetlladors a l'escola Progrés

El nou govern es compromet a explorar possibilitats per garantir els vetlladors a l'escola Progrés
Àlex Sisó
13/06/2023 - 19:14

Badalona - El govern entrant es compromet a treballar perquè els set infants amb necessitats educatives especials de l'escola Progrés puguin disposar de vetlladors durant el casal d'estiu d'aquest juliol. Així s'ha concretat en la reunió celebrada aquest dimarts entre membres de l'Associació de Famílies d'Alumnes i representants del futur executiu.

Segons les famílies, la solució podria passar perquè el nou govern faci una subvenció extraordinària. Asseguren que l'autorització oficial per part d'intervenció de l'ajuntament, però, no arribaria fins dimarts de la setmana vinent. Una mesura que des del futur govern no han concretat, tot i que afirmen es mostren oberts a explorar les possibilitats existents per donar resposta a les necessitats dels afectats. Recordem que l'AFA de l'escola Progrés fa mesos que batalla per aconseguir que els infants amb necessitats educatives especials disposin de vetlladors al casal d'estiu. Les famílies recriminen a la regidora d'Educació, Aïda Llauradó, que, tot i haver confirmat que el tema ja estava solucionat, finalment els tècnics del servei d'educació els hi van transmetre tot el contrari en una reunió celebrada al maig.

RAMONEDA

Susana Ramoneda és membre de l'AFA de l'escola Progrés

Ramoneda critica que la Llei d'inclusió de la Generalitat de Catalunya ha prioritzat la part lectiva en detriment del lleure.

Des de l'AFA de l'escola Progrés reclamen un lleure inclusiu i esperen que amb la proposta del govern entrant hi hagi marge de maniobra per garantir el casal d'estiu als 7 alumnes de l'escola Progrés amb necessitats educatives especials.