El PSC critica el govern d'Albiol per fer 'anuncis sense feina prèvia'

El PSC critica el govern d'Albiol per fer 'anuncis sense feina prèvia'
Jordi Ribàs
26/09/2023 - 19:47

Badalona - Els socialistes resumeixen els 100 primers dies de govern del PP a Badalona com “una decepció” perquè, afirmen, s'han “anunciat molts titulars” però no s'ha actuat gaire. Pel president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, un bon exemple del tarannà polític de l'alcalde Xavier García Albiol és l'anunci de la moratòria de les restriccions per la Zona de Baixes Emissions. Segons ha declarat Carrera al Badalona 360º, el PP va anunciar titulars cridaners sense haver treballat la mesura de forma seriosa.

Són anuncis sense feina prèvia. Imagino que ara estan buscant les dades i les xifres, tot allò que preguntàvem i que no van ser capaços de respondre

Carrera també assenyala que el PP, a Badalona, ha amagat la seva ideologia darrera del que defineix com “micro gestió” de l'Ajuntament, com ara l'adequació de carrers en mal estat. Una ideologia que, segons Carrera, és molt pròxima a VOX i que per això, argumenta, a Badalona aquest partit no ha aconseguit representació en el ple.