El PSC retreu el cost de l'arbre de Nadal de 40 metres i dubta del retorn econòmic que tindrà per la ciutat

El PSC retreu el cost de l'arbre de Nadal de 40 metres i dubta del retorn econòmic que tindrà per la ciutat
Judit Larios
30/10/2023 - 21:43

Badalona - El PSC de Badalona ha criticat que s'hagi disparat el cost de la campanya de Nadal d'enguany que, segons afirma, costarà 700.000 euros més que la del 2022. En concret, els socialistes assenyalen que els 250.000 euros que s'invertiran en l'arbre de Nadal de la plaça President Tarradellas són excessius i defensen que la ciutat també podria atraure visitants amb una despesa inferior, estalviant diners per altres qüestions que consideren més prioritàries. El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha retret que el govern local no hagi estat capaç de xifrar el retorn econòmic que suposarà la instal·lació d'aquest arbre de 40 metres.

Tenim la sensació que és una improvisació que no està realment mesurada i, per tant, ens qüestionem el seu retorn. Probablement amb una inversió menor hauríem aconseguit un bon resultat igualment.

Carrera també lamenta que s'hagi prescindit de la campanya dels bons de consum, recordant que, al contrari de la de Nadal, el retorn positiu d'aquesta sí que està quantificat.