Els pressupostos municipals quedaran aprovats definitivament el primer ple del 2024

Els pressupostos municipals quedaran aprovats definitivament el primer ple del 2024
Jordi Ribàs
05/01/2024 - 10:46

Badalona - Primera sessió de l'any del ple municipal, aquest dilluns dia 8 de gener a les sis de la tarda. Un ple on està previst votar la incorporació o no d'al·legacions al pressupost municipal, i tot seguit es deixaran els comptes aprovats.

També s'ha d'aprovar de nou, de forma definitiva, la modificació de l'ordenança de la Zona de Baixes Emissions que, recordem, posposa les multes als cotxes contaminants fins al 2027.

A més, es votarà la modificació de les bases de la plaça de Gerent de l'Ajuntament, càrrec sense ocupar ara com ara i que ha estat reclamat per la comissió de modernització iniciada el 2019. Es tracta d'un punt que es preveu polèmic, ja que, recordem, l'anterior govern ja havia convocat una plaça de gerent, però, en assumir l'alcaldia al maig, Xavier Garcia Albiol va decidir aturar el procés i convocar-ne un de nou, que es comença en el ple de dilluns.

Pel que fa a les mocions, el grup municipal de Guanyem Badalona porta una moció per demanar l'alto el foc permanent a Gaza, mentre que el PSC reclama una reforma de l'eix viari de la carretera de Santa Coloma, a Artigues.