Els voluntaris de la cavalcada de Reis podran repetir l'any vinent com a compensació per la pluja

Els voluntaris de la cavalcada de Reis podran repetir l'any vinent com a compensació per la pluja
Judit Larios
03/02/2024 - 22:11

Badalona - Els voluntaris de la cavalcada de Reis de Badalona d'enguany podran tornar a participar-hi l'any que ve si ho desitgen. Així ho ha anunciat l'alcalde Xavier García Albiol durant l'acte de reconeixement tant als voluntaris com als treballadors de la desfilada per la tasca feta tot i la pluja.

Unes 300 persones han assistit a l'homenatge que ha reconegut l'esforç que van fer perquè la cavalcada completés el seu recorregut tot i l'adversitat de la pluja. Recordem que les condicions climatològiques van obligar a retirar les comparses i elements mòbils de la desfilada després de gairebé dues hores que arranqués. L'alcalde ha destacat que totes les persones que hi van estar involucrades van donar un «exemple de responsabilitat i professionalitat». Per això, ha volgut compensar els voluntaris donant-los l'oportunitat de tornar a participar en la cavalcada l'any vinent perquè puguin viure l'experiència sense entrebancs.

Els participants de la cavalcada coincideixen a destacar que desfilar sota el xàfec va valdre la pena per la recompensa de veure la il·lusió dels més petits. Tot i això, es mostren agraïts que aquest acte reconegui la seva dedicació. L'acte de reconeixement ha aplegat tant voluntaris com entitats involucrades a la cavalcada, agents policials i de Protecció Civil, i treballadors dels mitjans de comunicació locals.