El Museu BesArt, a punt d'estrenar un dels murals més grans d'Europa dedicat a la Pau

El Museu BesArt, a punt d'estrenar un dels murals més grans d'Europa dedicat a la Pau
Laia Martínez
06/11/2023 - 16:43

Parc Fluvial del Besòs - El Parc Fluvial del Besòs està a punt d'estrenar un dels murals més grans d'Europa dedicat a la Pau. És una obra col·laborativa, que comptarà amb la participació d'artistes nacionals i internacionals, escoles, associacions, institucions i, fins i tot, ciutadania que circula i visita l'entorn del Museu BesArt.

MURAL PER LA PAU 3
Foto: Ajuntament de Santa Coloma

Amb aquesta intenció, s'ha presentat aquest dilluns a Santa Coloma de Gramenet, amb la presència de l'alcaldessa Núria Parlón i el president del World Peace Forum Barcelona 2023, Josep Fèlix.

MURAL PER LA PAU 1
Foto: Ajuntament de Santa Coloma

El primer artista internacional que ha col·laborat en la creació d'aquest mural és Carles Redón, conegut amb el nom artístic d''El Xupet Negre', un artista urbà barceloní que pinta des de 1987. El mur, per tant, no està acabat, però ja es pot començar a veure el progrés de l'obra. Des d'aquest dilluns fins al divendres 17, excloent el cap de setmana, es pot pintar sobre el mur a favor de la Pau.

El World Peace Forum és un esdeveniment internacional, promogut per la Fundació Schengen de Luxemburg, que aquest any tindrà com a escenari Barcelona entre el 23 i el 25 de novembre. També servirà de punt de partida de la commemoració dels 75 anys de la Declaració dels Drets de l'Home.