'En Trànsit', de Badalona Comunicació, finalista als Premis Zapping

'En Trànsit', de Badalona Comunicació, finalista als Premis Zapping
Sílvia Vilarroel / Laia Martínez
31/01/2024 - 16:04

Badalona - 'En Trànsit', el documental produït per Badalona Comunicació, i que narra la realitat dels assentaments urbans, ha estat escollit finalista a Millor Programa de Televisió Local de la 29ª edició dels Premis Zapping. La producció competeix amb:

  • 'Sobre rodes', de Canal Terrassa TV
  • 'Terra de pa', una coproducció de Vallès Oriental Televisió, Canal Blau i la Xarxa Audiovisual Local.

Recordem que el documental badaloní, dirigit per Núria Rodríguez i Ferran Grao, mostra la duresa de la supervivència quotidiana de les persones que malvivien a la nau industrial del Gorg. Una nau que quedar destruïda per l'incendi del 9 de desembre de 2020, que es va saldar amb la vida de 5 persones i més d'una trentena de ferits.

Entre els finalistes trobem un altre amb petjada badalonina. En la categoria a Millor Programa Cultural/Divulgatiu, ha quedat finalista 'Animals Arquitectes', de la plataforma 3Cat, presentat per l'arquitecta, cantant i comunicadora de Badalona Núria Moliner.

Després de la votació popular, ara un jurat especialitzat, encapçalat per la presidenta de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, Anna Plans, decidirà els guanyadors i guanyadores.

La gala d'entrega de premis serà dimecres 6 de març a l'Auditori AXA, de Barcelona.