ERC presenta propostes d'al·legació al pressupost de Badalona per reforçar 'la inclusió i el benestar'

ERC presenta propostes d'al·legació al pressupost de Badalona per reforçar 'la inclusió i el benestar'
Jordi Ribàs
18/12/2023 - 19:40

Badalona - Esquerra Republicana ha presentat propostes d'al·legació al pressupost de Badalona pel 2024. Els republicans opten per reforçar les partides relacionades amb la inclusió i el benestar.

Per Esquerra Republicana de Badalona, els pressupostos del govern del PP van en la bona direcció, ja que amplien la despesa i es reforça la seguretat, la neteja i l'esport a la ciutat. Ara bé, els republicans consideren necessari destinar més recursos a l'habitatge, l'educació i l'ocupació professional. Tres eixos que consideren indispensables per 'revertir les desigualtats que pateixen els badalonins'., tal com ha apuntat Àlex Montornès, president del grup municipal d'Esquerra.

Concretament, Esquerra proposa afegir 400.000 euros en ajudes a l'accés a l'habitatge als joves i a les persones en situació de vulnerabilitat, així com 500.000 euros més per a reallotjaments d'emergència.

Per reforçar l'educació, les propostes presentades inclouen fins a 180.000 euros per facilitar l'accés d'activitats extraescolars i colònies als infants i adolescents de perfil vulnerable.

En clau de promoció econòmica i ocupació, els republicans defensen recuperar la partida de 150.000 euros destinada al conveni amb el Centre de Blockchain de Catalunya.