Fundació Adra: 'Arran de la pandèmia ha crescut molt el nombre de famílies que atenem'

Fundació Adra: 'Arran de la pandèmia ha crescut molt el nombre de famílies que atenem'
Laia Martínez
07/06/2023 - 19:56

Badalona - Les famílies en risc d'exclusió social van en augment arran de la pandèmia. Així ho apunten des de la Fundació Adra que demà dijous entregaran lots de menjar a un centenar de famílies de la ciutat. Abans del confinament, avisen que n'hi havia una seixantena.

WhatsApp Image 2023-06-07 at 17.44.47 (1)

Fins a la Fundació arriben persones de totes les edats, i d'arreu de la ciutat, a recollir els lots de menjar. Cada paquet conté oli d'oliva, 5 paquets de tomàquet fregit, macarrons, fideus de cabell d'àngel o sardines en conserva. Enguany, però, és la primera vegada que ha baixat el nombre de productes làctics que els proveeix el Banc d'Aliments de Barcelona, que no pot fer front a la gran demanda que hi ha actualment.

En Francesc Cuadrat és col·laborador d'Adra des de fa 15 anys:

En aquest sentit, explica que el Banc d'Aliments els entregarà a partir d'ara uns 4.300 quilos menys de productes.

WhatsApp Image 2023-06-07 at 17.44.47 (2)

Aquesta tarda, quatre treballadors de CaixaBank han ajudat a preparar part d'aquests lots amb els voluntaris de l'entitat per a les famílies que venen mensualment.

Óscar Díaz és director Àrea de Negoci de Badalona per a CaixaBank:

A través de Laboratoris Ferrer, Adra reparteix cada divendres 360 àpats cuinats a Vilassar de Dalt, per ajudar a més famílies. Entre els seus programes, també s'inclouen targetes moneder per a una desena de famílies al mes o repartiment de roba, mantes i material per a nadons.

WhatsApp Image 2023-06-07 at 17.44.46