Govern i oposició porten al Congrés la demanda de salvar el Club Nàutic Bétulo

Govern i oposició porten al Congrés la demanda de salvar el Club Nàutic Bétulo
Jordi Ribàs / Àlex Sisó
25/06/2024 - 20:14

Badalona - El govern local i l'oposició es reuneixen aquest dimecres al Congrés dels Diputats per reclamar canvis a la llei de costes per poder salvar el Club Nàutic Bétulo. D'aquesta manera es trasllada a la pràctica la moció aprovada en el ple de juny, que passa per reclamar a l'Estat que s'eviti l'enderrocament dels Béns Locals d'Interès Cultural, com ho és el Bétulo, encara que es trobin a primera línia de mar.

Així ho reclamaran en la reunió que tindrà lloc a les 12 del migdia i on participaran el president del Club Nàutic Bétulo, Carlos Sánchez, l'alcalde Xavier García Albiol, els tinents d'alcaldia Cristina Agüera i Daniel Gracia, el president del grup socialista, Fernando Carrera; la portaveu d'ERC Olga Gàmez; i la presidenta del grup En Comú Podem, Aïda Llauradó. És a dir, representants de tots els grups municipals excepte Guanyem, que dona suport a la iniciativa, però no podrà acudir a la reunió.

Recordem que actualment el Club Nàutic Bétulo estaria obligat a enderrocar l'històric edifici de l'entitat perquè està afectat per la llei de costes 22/1988, tot i que actualment es troba en període d'al·legacions.