La màgia de la Festa a Baix a Mar: Una torrada de sardines i rom cremat amb el so de les havaneres a la vora del mar

La màgia de la Festa a Baix a Mar: Una torrada de sardines i rom cremat amb el so de les havaneres a la vora del mar
Sara Nicolás / Judit Larios
26/05/2024 - 14:51

Platja dels Pescadors, Badalona - Centenars de badalonins van acomiadar les Festes de Maig d'enguany sopant sardines a la Platja dels Pescadors en el marc de la Festa a Baix a Mar. Una vetllada a la vora del mar que van acompanyar amb les havaneres del grup del Masnou Borinquen.

FESTA A BAIX A MAR (2)

Una torrada de sardines passades per les brases amb el so de les havaneres de fons. Fins a un miler de racions van vendre i repartir des de l'Associació Veïnal de Centre, entitat que s'encarrega de l'organització.

FESTA A BAIX A MAR (1)

La Festa a Baix a Mar és una tradició que traspassa generacions i molts badalonins recorden com tastaven les sardines acompanyats dels seus pares i avis. I un cop van acabar-se les sardines, va arribar el torn del rom cremat. El resum va ser una nit que els assistents defineixen com a màgica i especial.

FESTA A BAIX A MAR (6)

Enguany la festa va coincidir amb la celebració de la Badalona Shopping Night. D'aquesta forma, molts badalonins van poder visitar les botigues dels carrers del Centre i acabar sopant a la platja les sardines i el rom cremat.