La Nit de Monòlegs al Zorrilla, amb humoristes com Toni Moog, recapta 8.000 euros per La lucha de Abril

La Nit de Monòlegs al Zorrilla, amb humoristes com Toni Moog, recapta 8.000 euros per La lucha de Abril
Judit Larios
17/09/2023 - 16:49

Badalona - Toni Moog, Carlitos humorista i Manolito El Gafas són alguns dels comediants que han pujat a l'escenari del Teatre Zorrilla aquest dissabte durant la segona nit de monòlegs solidària amb La lucha de Abril. Gràcies a l'espectacle s'han aconseguit recaptar prop de 8.000 euros.

Sis monòlegs d'estils humorístics ben diferents van fer riure el públic en una nit organitzada per contribuir a concloure la investigació de la malaltia ultra rara que pateix l'Abril. Amb les butaques del teatre gairebé plenes, la xifra obtinguda amb l'import de les entrades se suma als fons recaptats durant la resta d'esdeveniments que s'han dut a terme al llarg de l'any. Així, la família calcula que al desembre podran entregar 75.000 euros per a la investigació.

Hem passat a la segona fase, que és la que permetrà crear un dossier de tota la investigació ja feta, només a falta de poder crear el fàrmac.

La família de l'Abril ja treballa per organitzar un mercat solidari al novembre i per repetir iniciatives ja consolidades a la ciutat, com la cursa dels Mossos d'Esquadra a l'abril.