La transformació de l'ARE l'Estrella s'accelera després d'enderrocar totes les finques afectades

La transformació de l'ARE l'Estrella s'accelera després d'enderrocar totes les finques afectades
Àlex Sisó
05/09/2023 - 19:01

Badalona - La transformació de l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) de l'Estrella agafa velocitat de creuer després que ja s'hagin enderrocat totes les finques afectades. El procés d'enderroc va començar a finals de juny i recentment s'han enderrocat els edificis de l'última fase, els del carrer Sant Ramon. Encara queden pendents diferents tasques de neteja i de delimitació amb tanques. Uns treballs que s'allargaran entre una o dues setmanes.

ARE ESTRELLA 3

El gerent del consorci de l'ARE l'Estrella, Francesc López Guardiola, ha explicat a Badalona Comunicació que aquest setembre signaran un conveni amb l'Ajuntament per poder iniciar, durant les pròximes setmanes, la licitació de les obres d'urbanització que contemplen la creació de zones verdes i l'ampliació de la Rambla de Sant Joan, entre altres actuacions.

ARE ESTRELLA 6

Recordem que el passat mes de maig, l'enderroc dels edificis a l'ARE de l'Estrella van quedar parcialment aturats per un desacord amb uns propietaris del carrer Sant Ramon i Torrent de la Batllòria, els quals es negaven a marxar dels seus immobles perquè estaven en desacord amb la compensació oferida. Una problemàtica que segons López Guardiola ja s'ha solucionat, després que els propietaris acceptessin els diners del procés de reparcel·lació.

ARE ESTRELLA 4

Aquests dies, operaris d'una promotora privada que ha adquirit un dels solars, estan duent a terme treballs per començar a construir una promoció d'habitatges. Pel que fa a l'ARE de Sant Crist, continua la construcció de l'edifici del Passatge Fortuny on s'han de reallotjar 24 de les famílies del barri afectades per la futura construcció del lateral de la C-31. De moment ja s'han enderrocat sis de les finques afectades.