L'Ajuntament de Badalona incorpora una nova directora de contractació pública per agilitzar aquest àmbit

L'Ajuntament de Badalona incorpora una nova directora de contractació pública per agilitzar aquest àmbit
Raquel Moreno
27/05/2024 - 12:12

Badalona - L'Ajuntament de Badalona compta ja amb una nova directora d'Àmbit, que es farà càrrec de la direcció en matèria de Contractació de Serveis, Subministraments, Obres i Compres. Es tracta d'Immaculada Pruna, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Així ho anunciava la setmana passada en una entrevista al Badalona Matí de Ràdio Ciutat el nou gerent de l'Ajuntament, Jofre Clofent.

El govern assegura que amb la nova directora de contractació pública volen millorar l'atenció a la ciutadania pel que fa als serveis i projectes de ciutat mitjançant la professionalització i agilització de la contractació pública a l'Ajuntament.

Pruna ha treballat a l'Ajuntament de Mataró com a cap del Servei de Compres i Contractacions i com a assessora jurídica del Servei de Llicències d'Activitats. La nova directora d'Àmbit ha col·laborat també amb altres administracions, com el Consell Comarcal del Maresme, l'Ajuntament de Sabadell o l'Ajuntament de Rubí. Actualment, també exerceix de docent d'un curs de postgrau de contractació pública a la Universitat de Barcelona.