L'ajuntament respon a les crítiques d'Els Verds i defensa que ja ha canalitzat la fuita d'aigua de la riera de Canyet

L'ajuntament respon a les crítiques d'Els Verds i defensa que ja ha canalitzat la fuita d'aigua de la riera de Canyet
Jordi Ribàs
27/11/2023 - 20:59

Badalona - El govern local assegura que ja ha canalitzat la fuita d'aigua de la riera de Canyet cap a un dipòsit d'aigua de Montigalà, per tal d'aprofitar part dels 180.000 litres d'aigua que es perden diàriament. Un fet que posen en dubte des de l'Associació Els Verds de Badalona, que han denunciat a través de les xarxes socials que el govern municipal no ha arreglat pas la fuita. L'entitat ecologista acusa l'alcalde Xavier Garcia Albiol de mentir, i apunten que l'únic canvi que s'ha realitzat respecte a la fuita és que ara no es veu, ja que va a parar a una claveguera en un lloc menys visible.

@BdnElsVerds

L'ajuntament, en canvi, afirma que aquesta aigua “no té res a veure amb la fuita” de la riera de Canyet, sinó que prové de la font de Ca l'Amigó. El govern local afirma que treballen per canalitzar també aquesta altra fuita.

Recordem que, en qualsevol cas, les actuacions de l'ajuntament serien de caràcter temporal, a l'espera que l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat construeixi una nova canonada principal. Unes obres de 36 milions d'euros que estaven previstes inicialment pel 2025, però que es podrien avançar al 2024.