L'AV Front Marítim reitera que es traslladi el carril bici al carrer d'Eduard Maristany

L'AV Front Marítim reitera que es traslladi el carril bici al carrer d'Eduard Maristany
Laia Martínez
03/06/2024 - 19:12

Passeig Marítim, Badalona - L'Associació de Veïns del Front Marítim torna a demanar que es traslladi el carril bici del passeig fins al carrer d'Eduard Maristany, ara que arriba el bon temps. Reiteren que és un perill per als vianants, a causa de la gran afluència de ciclistes que hi ha, sobretot, durant els caps de setmana i l'estiu.

CARRIL BICI PASSEIG MARITIM FRONT
Passeig Marítim, aquesta tarda

Amb l'objectiu d'evitar accidents entre vianants i bicicletes o altres vehicles com patinets, l'associació veïnal reclama que es tanqui el carril bici ubicat al llarg del passeig Marítim els divendres, dissabtes i diumenges. És un carril, a més, poc visible i que no s'acompanya de cap senyalització de velocitat. Recriminen que és un escenari caòtic.

El que demanem urgentment és que de divendres a diumenge s'elimini aquest carril

Eva Castilla és la presidenta de l'Associació de Veïns del Front Marítim

Més enllà d'aquesta reivindicació, demanen un control d'aquells vehicles que s'estacionen al passeig. Tot i que han comprovat que cada vegada hi ha més pilones, es troben que alguns conductors, com els de transport d'aliments de la zona de restauració, no utilitzen l'àrea destinada a càrrega i descàrrega.

És més fàcil venir amb el camió fins a la porta

Eva Castilla

També es qüestionen si la darrera guingueta instal·lada, que està a tocar del Pont del Petroli, calia que ocupés part del passeig. Un equipament, diuen, que empetiteix encara més aquest tram per als vianants.

Badalona Notícies, del 5 de juny