Les deu hores de cultura japonesa de l'Spanish Open de Karate omplen el poliesportiu de Llefià

Les deu hores de cultura japonesa de l'Spanish Open de Karate omplen el poliesportiu de Llefià
Sara Nicolás
07/04/2024 - 22:39

Llefià, Badalona - Els campions del món Alejandro Navarro i Elsa Álvarez, protagonistes al Spanish Open de Karate celebrat aquest dissabte al Poliesportiu de Llefià. Els karatekes van ser els primers classificats en les categories absolutes de combat i katas respectivament.

Una edició que ha comptat amb la participació de més de 400 competidors procedents d'una vintena de països. Tot un rècord tot i les dificultats per assistir-hi de molts competidors provinents de zones en guerra, com Ucraïna o Gaza, o de lluitadors de països àrabs en ple mes del Ramadà. Els que no poden faltar són els alumnes de l'Oyamas Karate, dojo que organitza l'esdeveniment.

SPANISH OPEN KARATE (2)

Les 10 hores de karate es divideixen en una sessió matinal on es competeix en les seccions de katas i combats juvenils, mentre que a la tarda s'hi enfronten en combat els adults. La campiona del món Elsa Álvarez recuperava enguany el trofeu a la categoria absoluta femenina de katas. A la mateixa modalitat, el també karateka d'Oyama's Karate José Sánchez es proclamava campió. La sessió de tarda s'inaugurava amb un homenatge a la trajectòria esportiva del campió del món Alejandro Navarro, qui tornava a competir a Espanya després de 16 anys.

SPANISH OPEN KARATE (3)

A la competició també van destacar algunes de les joves promeses que entrenen a l'Oyama's Karate. És el cas de la Paula Carrasco i el Marc Pérez, que van endur-se els primers premis en la categoria júnior de la modalitat de combat.

SPANISH OPEN KARATE (1)