Darrer dia a la pensió de les famílies desallotjades de Calderón de la Barca

Darrer dia a la pensió de les famílies desallotjades de Calderón de la Barca
David González / Jordi Ribàs / ACN
09/01/2024 - 18:14

Badalona - La Fàtima, la Souad i les seves dues filles i la Bakali, amb el seu marit i quatre fills, s'han quedat al carrer. Són les famílies desallotjades de l'edifici en runes del carrer Calderón de la Barca, al barri de la Salut, i que avui han abandonat la pensió on s'allotjaven un cop finalitzada l'estada garantida per l'Ajuntament de Badalona de forma “excepcional”. Les famílies continuen demanant suport als Serveis Socials i a la plataforma Sant Roc Som Badalona perquè no troben cap alternativa habitacional.

Rere la polèmica, el drama humà: La Souad Ghailan explica que no sap on dormirà aquesta nit i com està vivint la situació amb les seves filles, pensant què faran a partir d'ara: “On dormiré, on ens dutxarem, on podran fer els deures”, es pregunta. Aquest dimarts, detalla, han marxat “molt tristes” a l'institut.

El govern reitera la seva posició

Durant la tertúlia d'aquest dimarts del BDN 360º, Rosa del Amo, regidora de l'Àmbit de Protecció a les Persones, ha reiterat que el govern ha complert amb les seves obligacions amb l'ajuda que ja han atorgat a les famílies fins ara i que no pretenen oferir-los més alternatives. Torna a assegurar que feia dos anys que aquestes famílies estaven advertides de la situació.