Marina Badalona descarta la presència de locals d'oci nocturn al Canal del Gorg

Marina Badalona descarta la presència de locals d'oci nocturn al Canal del Gorg
Àlex Sisó
05/10/2023 - 20:58

Badalona - El gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz, assegura que no hi haurà discoteques ni bars musicals al canal del Gorg. Volen un model de port familiar, que doti de vida econòmica, social, esportiva i cultural a la zona. A l'espera que ADIF autoritzi l'inici de les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal, Sanz ha detallat que ja s'ha fet la fase prèvia de desviament de la circulació de trens, la qual permetrà que els combois continuïn circulant mentre durin les obres.

Entrevistat al programa Badalona 360, el gerent de Marina Badalona ha explicat que un cop finalitzin les obres, l'any 2025, l'objectiu és que el canal s'ompli d'embarcacions. Hi haurà aproximadament uns 200 amarradors i activitats de caiac i rem a peu de canal. La zona també s'omplirà d'establiments de restauració, comerços i altres serveis. Tot plegat, diu, per donar vida al Port i a tota la rambla del Gorg fins al Màgic. Imanol Sanz, però, ha assegurat que a la zona no hi haurà discoteques.

Imanol Sanz al Badalona 360

Recordem que l'execució de les obres del viaducte ferroviari sobre el canal, que s'iniciaran a finals d'any i duraran uns 18 mesos, compten una inversió de 18,8 milions d'euros aportats per Marina Badalona, l'Ajuntament i Adif. El Consell d'Administració de Marina Badalona va aprovar el 31 de març adjudicar les obres a la UTE Comsa Dragados.

Entrevista íntegra