MÉTEO | Es recupera un cel net i assolellat

MÉTEO | Es recupera un cel net i assolellat
Ingrid Vicent
18/09/2023 - 09:06

Badalona - El pas d'un front durant la nit i matinada ha deixat el cel cobert. Núvols i humitat elevada que ha implicat una nit de mal dormir, amb marcada xafogor. La temperatura mínima ha anotat xifres entre els 23 i 24 °C.

A Badalona, el pas del front, no ha deixat pluja. Els xàfecs han lliscat molt a prop. Afectant el sud del Barcelonès i la comarca veïna del Baix Llobregat. La pluja ens ha creuat per davant la costa, descarregant dins de mar.

Darrere el front arriba una obertura de clarianes i un temps amb tendència a la calma. El cel cobert de primera hora del matí anirà donant pas a les ullades de sol i, al llarg del matí, s'acabarà imposant l'ambient assolellat.

Aquest dilluns es recuperarà un cel més net i menys humit que ahir diumenge. El pas del front està escombrant la pols en suspensió que durant el cap de setmana ha deixat el cel tèrbol.

Avui es mantindrà la calor, però amb menys xafogor. La temperatura màxima s'enfilarà cap a valors al voltant dels 27 °C.

Demà dimarts es mantindrà un temps tranquil amb sol i algunes nuvolades. La temperatura es mantindrà càlida amb una tendència a la baixa.

Aquesta setmana portarà un descens de la temperatura. Es començarà a notar a partir de dimecres quan un canvi de temps tornarà a activar el risc de precipitacions i afavorirà una baixa del termòmetre.

L'ambient més fresc arribarà a partir de divendres i el cap de setmana. Dissabte l'entrada oficial a la tardor vindrà acompanyada per una refrescada general.