Perillosos i incòmodes: així defineixen els banyistes els desnivells de sorra de les platges

Perillosos i incòmodes: així defineixen els banyistes els desnivells de sorra de les platges
Judit Larios
16/06/2024 - 18:43

Badalona - Disparitat d'opinions entre els usuaris de les platges de Badalona en el primer cap de setmana després de l'inici del reperfilat dels desnivells provocats pels temporals. Els banyistes de la platja del Pont del Petroli, on encara no s'han dut a terme aquestes tasques, es queixen que els esglaons de sorra són incòmodes i, sobretot, perillosos.

La diferència en els desnivells de sorra segons el tram del litoral badaloní ha provocat que no tothom hagi gaudit de la platja per igual aquest cap de setmana. La del Pont del Petroli presentava una imatge dividida en dos. Els banyistes que hi han plantat la tovallola han hagut de decidir si fer-ho a la part superior de l'esglaó de sorra o a la vora del mar. La majoria ja eren conscients de l'estat de la platja, però lamenten que encara no se n'hagin millorat les condicions. Els qui venien de fora de Badalona, en canvi, s'ho han trobat per sorpresa. Entre les queixes, hi ha qui assenyala que els desnivells de sorra, sumats a la falta de dutxes, dificulten trobar lloc a tocar del mar, on la gent s'instal·la per poder-se banyar més fàcilment.

platges sorra i dutxes (3)

Els qui han optat per la platja del Coco, per contra, asseguren haver notat la diferència respecte als caps de setmana anteriors. Alguns admeten haver escollit aquesta platja a consciència, ja que, diuen, els desnivells de sorra ja són poc perceptibles.

En el que sí que coincideixen la majoria d'usuaris és a criticar la deixadesa de les platges, fent menció, sobretot, a la brutícia de l'aigua. També hi ha una comprensió generalitzada davant la manca de dutxes per les restriccions derivades de la sequera. Això sí, hi ha qui reclama que s'agilitzi la instal·lació de rentapeus promesa pel consistori.

platges sorra i dutxes (1)

platges sorra i dutxes (2)
Les dutxes de les platges, inoperatives degut a les restriccions per la sequera