Set vehicles s'incorporen a la flota de la Guàrdia Urbana

Set vehicles s'incorporen a la flota de la Guàrdia Urbana
Laura Valverde / Raquel Moreno
12/04/2024 - 13:38

Montigalà, Badalona - L'Ajuntament de Badalona adquireix set nous vehicles de la Guàrdia Urbana, que han suposat una inversió de 116.445€. Els cotxes, híbrids, que se sumen als que ja estan en actiu a la flota del cos policial, entraran en servei aquesta mateixa tarda.

L'alcalde Xavier Garcia Albiol confia que aquest augment de vehicles repercutirà en una disminució dels delictes a la ciutat. De fet, l'alcalde ha relacionat les accions del govern municipal amb les dades del balanç de criminalitat del Ministeri de l'Interior que indiquen que, malgrat haver crescut en un 3%, els delictes a Badalona han incrementat en menor proporció que a municipis com Hospitalet de Llobregat o Barcelona. Tot i això, ha posat sobre la taula altres mesures per a millorar la seguretat de la ciutat. Escoltem l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

  • Escoltem Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona:

L'alcalde és conscient que els nous cotxes no són suficients per a millorar la situació laboral dels agents del cos policial. Per això, es compromet a ampliar el 50% la plantilla de la Guàrdia Urbana.

WhatsApp Image 2024-04-12 at 13.36.24 (1)