SIP-FEPOL alerta de les condicions “crítiques” de l'edifici de la Guàrdia Urbana de Badalona i reclamen una ITE urgent

SIP-FEPOL alerta de les condicions “crítiques” de l'edifici de la Guàrdia Urbana de Badalona i reclamen una ITE urgent
Jordi Ribàs
09/02/2024 - 20:20

Turó d'en Caritg,, Badalona - El sindicat de la Guàrdia Urbana SIP-FEPOL sol·licita urgentment una inspecció tècnica de l'edifici de la policia local a Badalona. Consideren que l'equipament del Turó d'en Caritg presenta unes condicions estructurals crítiques, amb grans esquerdes, goteres i, des d'aquest dijous, despreniments de la façana.

El sindicat considera que es tracta de problemes estructurals que presenten “una amenaça imminent” pels treballadors d'aquestes instal·lacions. Per tal d'avaluar la integritat de l'equipament i determinar quines obres requereix, SIP-FEPOL reclama que es realitzi una ITE de forma urgent. A més, Joan Marc Zamora, portaveu del sindicat SIP-FEPOL, recorda que el govern del partit popular va anunciar al setembre una inversió d'un milió i mig d'euros per renovar la comissaria, però lamenten que el consistori encara no ha concretat cap actuació, “ni tan sols una reunió”.

Preguntat per aquesta qüestió, el govern municipal reitera que són conscients de les mancances de l'edifici i que, un cop passada l'emergència provocada per l'esfondrament al carrer Canigó, es procedirà a inspeccionar l'espai de la policia local. Asseguren que, a més de l'anunci del setembre, el govern local ja ha inclòs en el pressupost d'enguany una partida per fer arranjaments a les dependències de la Guàrdia Urbana del Turó d'en Caritg.

photo_5922310613701344798_y