Tiana ha reduït el consum d'aigua de 200 a 182 litres per habitant

Tiana ha reduït el consum d'aigua de 200 a 182 litres per habitant
Jordi Ribàs
20/03/2024 - 21:15

Tiana - L'AMB reduirà la pressió de l'aigua a Tiana a partir de l'1 d'abril, però només de les dotze de la nit a les sis del matí. La mesura, que s'aplicarà dues setmanes més tard del que estava previst inicialment, es pren seguint el Pla metropolità de contingència en temps de sequera i per allargar els recursos tant com sigui possible.

Entrevistat al Badalona 360, l'alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha assegurat que aquesta baixada de pressió no provocarà afectacions als veïns perquè s'aplicarà a les nits. Sí que es reduirà, assegura, la quantitat de litres que es perden per les fuites del sistema durant aquestes hores.

A banda d'aquesta nova mesura, Tiana ja aplica altres reduccions de l'ús de l'aigua, com ara limitar el rec de parcs i la neteja viària. L'alcalde ha detallat que en el darrer mes s'ha reduït el consum de 200 a 182 litres per habitant. Salvatierra també ha agraït la cooperació dels veïns, que alerten a través del servei de whatsapp municipal si detecten un mal ús, com per exemple per omplir piscines particulars.