Torrents critica que la Generalitat hagi donat l'esquena a Badalona i ara vulgui revisar els protocols sobre violacions

Torrents critica que la Generalitat hagi donat l'esquena a Badalona i ara vulgui revisar els protocols sobre violacions
Àlex Sisó
07/06/2023 - 20:42

Badalona - El regidor de Serveis Socials i candidat de Junts, David Torrents, es mostra escèptic davant la segona reunió de la comissió entre l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat, que se celebra aquest dijous, per abordar les violacions que s'han produït en els últims mesos a la ciutat. Torrents considera que la trobada no servirà per res i critica que el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ara sí que es mostri disposat a canviar els protocols actuals quan va ser el govern local, diu, qui ja ho va reclamar a la primera comissió celebrada fa quatre mesos.

PORTADA 2

Torrents considera que les declaracions de Campuzano no fan més que repetir qüestions que l'executiu local ja ha reiterat en moltes taules de negociació. En una entrevista al Badalona 360, el candidat de Junts ha recordat públicament al conseller de Drets Socials que executi el que la Generalitat deu a la ciutat amb relació al consorci Badalona Sud i a tots els projectes que ja havien iniciat. Assegura que la Generalitat ha girat l'esquena a Badalona i ha criticat falta d'informació.

Torrents destaca que Badalona té un problema amb l'administració supramunicipal perquè no es creu ni s'ha cregut mai, diu, la situació de barris com Sant Roc, on ha recordat que hi ha un absentisme escolar del 40% i una elevada exclusió social. És per això que reclama un rescat econòmic en determinats barris.

El candidat de Junts considera que les violacions grupals que s'han produït a Badalona denoten que existeix un problema de fons i que cal actuar policialment, no tancant els menors a la presó però sí aplicant-los un càstig, tant a ells com als seus pares. Torrents assegura que la millor eina de seguretat que es pot aplicar per revertir la situació és invertir socialment.

Entrevista íntegra al BDN 360