5 partits sense Andrew Andrews

5 partits sense Andrew Andrews
Ferran Vinaixa
25/01/2024 - 21:24

Badalona - El jugador del la Penya Andrew Andrews es va retirar lesionat del partit d'Eurocup que el Joventut va jugar aquest dimarts contra el París Basketball a la capital francesa.

Un cop a casa, unes proves mèdiques que se li han realitzat al jugador aquest dijous han confirmat que pateix un trencament muscular en els isquiotibials de la cuixa dreta que l'apartrà de les pistes almenys un mes. Això significa que Andrew Andrews, una de les peces claus del Joventut aquesta temporada, no podrà jugar els pròxims 5 partits, 2 d'Eurocup i 3 de la lliga ACB. El primer que es perdrà serà de la lliga domèstica aquest dissabte a les 20.45h contra el Morabanc Andorra a domicili. El següent serà dimarts a les 20.30 al Palau Olímpic contra l'Hapoel de Tel-Aviv en la penúltima jornada de la fase de grups de l'Eurocup, i el seguiran els partits contra Zunder Palència ( 3 de febrer 18h a Badalona), contra el Prometey ucraïnès (darrera jornada de la fase de grups de l'Eurocup el 7 de febrer), i el contra el Baskonia al Fernando Buesa Arena (11 de febrer).

andrews1
Foto: Penya

Serà, per tant, una baixa significativa per la Penya per les pròximes setmanes. La nota positiva, per extreure'n alguna, és que després del partit contra el Baskonia arriben dues setmanes d'aturada per la disputa de la Copa del Rei i per una de les finestres FIBA. Dues setmanes extres que permetran a Andrews tornar amb millors condicions.

Malgrat aquesta baixa significativa, el Joventut no té intenció de tornar a fitxar cap reforç, així ho ha manifestat el president Juanan Morales a la tertúlia de bàsquet de Televisió de Badalona.

La Penya no ha tingut sort amb les lesions aquesta temporada, ja que gairebé tots els seus jugadors s'han lesionat. Ribas, Feliz, Tomic, Brodziansky, Miguel Malik Allen, i encara ho està Vives i ara Andrew Andrews. Malgrat tot, l'equip ha fet una pas endavant competitivament des del mes de novembre a ara mateix, i el més important és que ja té assegurada la seva classificació pels play-off de l'Eurocup, fet que treu una mica de pressió a l'equip de Carles Duran que ja ha hagut de sobreposar-se al fet no poder-se classificar per la Copa del Rei de Màlaga.