A partir de dilluns ja es poden reservar les entrades pel Campament Reial

A partir de dilluns ja es poden reservar les entrades pel Campament Reial
Àlex Sisó
15/12/2023 - 17:23

Badalona - Dilluns 18 de desembre, a les 9.00 hores, es podran adquirir les entrades gratuïtes pel Campament Reial que es podrà visitar, del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, al parc de Can Solei i Ca l'Arnús. Les entrades es poden aconseguir a través del web agendacultural.badalona.cat i cada persona registrada pot demanar un màxim de sis entrades.

A partir de dilluns els infants que ho desitgin també podran dipositar les cartes per Ses Majestats a les Busties Reials que es troben en diferents punts de la ciutat. Concretament, estan al carrer Pomar de Baix, cantonada Riera Canyadó, al Parc del Torrent d'en Grau, a l'avinguda Martí Pujol, cantonada amb l'avinguda dels Vents, al carrer Pérez Galdós i a l'avinguda Alfons 13, cantonada amb Sant Lluc i l'avinguda del Maresme. Els Patges Reials visitaran les bústies del 2 al 4 de gener. La Xarxa de Biblioteques Municipals ha programat un seguit de tallers de fanalets. Dilluns, a les 18.30 hores, es farà a la Biblioteca de Sant Roc. A partir de dimarts i fins al 5 de gener es farà el conte teatralitzat 'El Fanalet d'en Tasi' i la Crida als Reis a totes les biblioteques de la ciutat.

Els dies 2, 3 i 4 de gener tothom que ho desitgi podrà visitar el vaixell i les cabines dels Reis d'Orient, que estarà ancorat al Port de Badalona. Serà el dia 5 de gener, a les 16 hores, quan Ses Majestats arribaran en helicòpter a l'Estadi Municipal, on es farà la rebuda institucional. L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament. El mateix dia, a les 18 hores, començarà la Cavalcada a l'avinguda Pius XII, cantonada amb el carrer Ramiro de Maeztu. Com a novetat, s'incorporen tres noves carrosses infantils amb personatges de cinema. Tant l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar com la cavalcada es retransmetrà en directe per Televisió de Badalona. Tots els detalls de la programació de la campanya de Reis es poden consular al web agendacultural.badalona.cat