Alumnes del Conservatori de Badalona apropen la música als infants hospitalitzats al Germans Trias i Pujol

Alumnes del Conservatori de Badalona apropen la música als infants hospitalitzats al Germans Trias i Pujol
Raquel Moreno Escudero
09/06/2023 - 15:21

Badalona - L'aula educativa de pediatria de l'Hospital Germans Trias i Pujol s'ha convertit en l'escenari aquest divendres d'un concert dissenyat pels alumnes del Conservatori de Badalona. El repertori, que ha estat pensat especialment per als pacients ingressats i les seves famílies, ha comptat amb bandes sonores de pel·lícules infantils i juvenils.

Els alumnes de producció musical del Conservatori preparen cada any una actuació on ells mateixos decideixen el contingut i els arranjaments musicals. Violins, clarinets, guitarra i piano han acompanyat les veus dels joves que han adaptat temes de conegudes pel·lícules infantils. Una iniciativa que vol apropar la música als nens i nenes que estan hospitalitzats per fer la seva estada més amena i que ni que sigui per una estona, es trobin millor. De fet, l'Hospital Germans Trias i Pujol treballa paral·lelament en un projecte de musicoteràpia per als seus pacients, segons ha explicat el director de pediatria del Germans Trias, Carlos Rodrigo.

Les famílies agraeixen activitats com aquesta per entretenir i fer més agradables les llargues hores, diuen, que els més menuts passen a l'hospital. Temes de pel·lícules com El Rei Lleó, Coco, Encanto o El llibre de la selva han amenitzat petits i grans a l'aula educativa de la planta de pediatria del Germans Trias.