Badalona es queda sense Festa Mediterrània aquest any: es posposa fins al juny de 2025

Badalona es queda sense Festa Mediterrània aquest any: es posposa fins al juny de 2025
Judit Larios
05/06/2024 - 18:21

Badalona - La Festa Mediterrània que s'havia de celebrar pels volts de Sant Joan es posposa fins al juny de 2025. L'alcalde Xavier Garcia Albiol ja va apuntar fa dues setmanes, en una entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona, que probablement s'hauria d'endarrerir fins a l'octubre. Ara, des del govern local confirmen que aquest any, finalment, no se celebrarà. Ho atribueixen a la impossibilitat d'alguns dels actors implicats en l'organització d'«arribar a temps».

Aquest esdeveniment es va anunciar l'agost passat i se'n va concretar la primera data prevista al març, durant la Fira Alimentària. Es va fer juntament amb els empresaris Enrique Tomàs i José Elías, que hi col·laboraran. La Festa Mediterrània es presenta com una trobada on es fusionarà gastronomia, música, cultura i esport. La intenció és que se celebri de forma anual pels volts de Sant Joan.

Crítiques del PSC

La situació ha estat denunciada a través de les xarxes pel PSC. El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, critica que la festa no se celebri en la data anunciada inicialment. Retreu que no tingui lloc aquest mes de juny després de la difusió que se'n va fer i acusa l'executiu popular de no complir les seves promeses.

Des de l'executiu popular defensen la seva aposta per promocionar la ciutat amb l'organització d'altres propostes, com l'espectacle de drons de les Festes de Maig o la Badalona Music Session, que se celebrarà aquest dissabte 8 de juny a la platja del Coco.