1.300 nens i nenes badalonins participen en les jornades esportives Badamotri

1.300 nens i nenes badalonins participen en les jornades esportives Badamotri
Paula Reverter Pastor
07/11/2023 - 17:04

Badalona - Les jornades esportives del Badamotri han donat el tret de sortida a les pistes d'atletisme Paco Àguila, una iniciativa esportiva dins del projecte Badasport destinat a les escoles i instituts per tal de fomentar l'activitat física entre els més joves.

Un total de 1300 nens i nenes de 13 instituts diferents participaran en les jornades Badamotri que consisteixen en Jocs Alternatius Aquesta iniciativa amb una durada de tres dies té l'objectiu de fomentar l'esport entre els més joves i incitar-los a practicar-lo també fora de l'horari escolar.

Aquest any han basat l'activitat en dos jocs d'equip dinàmics; 'Tauchball i Pinfuvote', els quals surten dels esports convencionals que es practiquen habitualment a les classes d'educació física. Però, no son les úniques activitats que organitzen, Badasport també compta amb jornades d'Orientació pels de 2n d'ESO o Jocs de Platja per als de 3r d'ESO, entre d'altres.

El Badasport 2023-24 és organitzat pel Grup de Mestres d'Educació Física de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona.