En Comú Podem titlla de 'nyap' la gestió del govern de Can Bofí Vell

En Comú Podem titlla de 'nyap' la gestió del govern de Can Bofí Vell
Mar Martínez
24/04/2024 - 14:37

Badalona - Els comuns a l'Ajuntament de Badalona titllen d'irresponsable la gestió del govern després que s'hagi anunciat que el centre d'acollida municipal, Can Bofí Vell, tancarà el 29 d'abril per un deute d'1'7 milions d'euros amb la cooperativa Suara. També el critiquen perquè consideren que la participació ciutadana en les Festes de Maig ha quedat tocada perquè s'ha prescindit de l'opinió d'entitats en la seva planificació.

Pels comuns el fet que l'espai d'atenció de persones sense llar tanqui contradiu que el govern hagi destacat com un dels seus valors afegits que té una bona capacitat per gestionar serveis. També ho posa en evidència que alguns dels afectats pel cas Canigó hagin hagut de buscar-se la vida després que hagi expirat la seva estada en pensions a càrrec de l'administració.

Quant a les Festes de Maig, Comuns considera que el govern de Garcia Albiol ha utilitzat una doble vara de mesura a l'hora de posar límit als horaris dels concerts en funció de qui els organitza. Recorda també que ha prescindit de la participació del Consell dels Infants a l'hora de decidir com havia de ser el mocador, o d'alguns dels integrants del jurat del disseny del Dimoni.

En relació amb les pròximes eleccions autonòmiques, diu que la seva formació està disposada a arribar a acords amb les forces d'esquerres, però que no acceptaran, diu, xantatges com el del Hardrock Cafè o l'ampliació de l'aeroport.

Pots veure l'entrevista sencera al Badalona Matí clicant aquí.