Dani Miret ja imposa el seus mètodes

Dani Miret ja imposa el seus mètodes
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
17/04/2024 - 23:14

Badalona - Dani Miret vol sumar diumenge el seu primer triomf com a tècnic de la Penya en un Palau Olímpic que tindrà una gran entrada pel derbi contra el Girona.
El nou tècnic verd-i-negre ha canviat algunes dinàmiques d'entrenament com avançar l'horari de les sessions i fins i tot utilitzar la pantalla per visualitzar les coses a millorar. En l'entrenament d'aquest dimecres al matí, Andrés Feliz, que no té res greu, no ha forçat per problemes a la fàscia plantar, i tampoc ha entrenat Andrew Andrews amb gastroenteritis. Qui sí que s'ha entrenat és Miguel Malik Allen després de perdre's quasi tot el curs per una lesió que es va accentuar contra el València ja fa quasi 6 mesos. Per completar l'entrenament hi ha hagut també Pau Majoral i el jugador revelació del darrer partit Yannick Kraag després de signar el seu millor partit com a jugador a Madrid.
D'altra banda, el partit de diumenge contra el Bàsquet Girona continua tenint un ritme alt de venda d'entrades perquè s'ha fet una promoció a través de la Federació Catalana perquè també hi assisteixin clubs d'arreu de Catalunya.