Govern local i FAMPAS corregeixen el comunicat de l'AFFAC i asseguren que l'Oficina Municipal d'Escolarització està oberta

Govern local i FAMPAS corregeixen el comunicat de l'AFFAC i asseguren que l'Oficina Municipal d'Escolarització està oberta
Sara Nicolás
22/02/2024 - 12:48

Badalona - Tant el govern local com les FAMPAS de Badalona desmenteixen el comunicat emès aquest matí per l'agrupació d'Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya. L'entitat denunciava el tancament, suposadament des de fa 3 mesos, de l'Oficina Municipal d'Escolarització per manca de personal.

L'AFFAC havia demanat als Serveis Territorials d'Educació al Barcelonès Nord que dotessin de personal l'Oficina Municipal d'Escolarització. A través d'un comunicat, l'agrupació assegurava que, a les portes de l'inici de les preinscripcions escolars, el servei no estava atenent les famílies. Minuts després, però, la regidora de l'àmbit de contractació, Eva Guillén, negava completament el tancament i la manca de personal en declaracions al Badalona Matí.

D'altra banda, les FAMPAS de Badalona confirmen que l'Oficina Municipal d'Escolarització està oberta i asseguren que s'ha reforçat el servei de cara al període d'inscripcions. Recordem que la preinscripció per les etapes d'Educació Infantil i Primària comencen el pròxim 6 de març i, dos dies després, de Secundària.