'Deixem de Ser Invisibles' reclama que es millori el 'Servei d'acompanyament a l'aigua'

'Deixem de Ser Invisibles' reclama que es millori el 'Servei d'acompanyament a l'aigua'
GISELA JIMENO
11/07/2023 - 21:09

Badalona - La plataforma 'Deixem de Ser Invisibles' demana, un cop més, a l'Ajuntament de Badalona, que millori el 'Servei d'acompanyament a l'aigua per a persones amb diversitat funcional'. Asseguren que tot i existir aquest punt a la platja de Badalona, no és del tot útil perquè no tenen espai suficient per estar amb les cadires de rodes. És per això, que demanen una ampliació d'aquest espai.

A banda, l'entitat reclama que es contractin dues persones fixes per poder ajudar a les persones que volen prendre un bany, en l'horari estipulat de 10 del matí a 7 de la tarda. En l'actualitat el servei de la cadira amfíbia només se'ls ofereix amb sol·licitud prèvia. A més, denuncien que els socorristes que acudeixen no tenen formació per atendre el col·lectiu.

IMG_20230711_180007
Servei d'acompanyament a l'aigua per a persones amb diversitat funcional / GISELA JIMENO

Alguns membres de 'Deixem de ser Invisibles' expliquen que s'hauria de renovar el material que inclou aquest servei, com ara per exemple la cadira amfíbia. Fins i tot, incorporar un vestidor amb canviador.

IMG_20230711_175454~2
Cadira amfíbia / GISELA JIMENO

Des de la plataforma asseguren no entendre com pot ser que la platja encara no estigui adaptada i esperen que el nou govern posi remei a la problemàtica que arrosseguen des de fa anys.