El 23 de setembre comença la nova temporada teatral a Badalona

El 23 de setembre comença la nova temporada teatral a Badalona
Sílvia Villarroel
15/09/2023 - 15:33

Badalona - El próxim 23 de setembre comença la nova temporada als teatres municipals de la ciutat Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante amb una àmplia oferta cultural per aquest darrer tram de l'any. Fins al moment les líders en venda d'entrades són 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc' amb Pere Arquillué, 'Contracciones' amb Candela Peña i la 'Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda. L'accent badaloní el trobarem a l'espectacle musical 'Baby Boom' d'EGOS Teatre amb Rubèn Montañá i Toni Sans.
El tret de sortida de la temporada serà el dissabte 23 de setembre amb 'Cost de vida' al Teatre Zorrilla. Premiada amb un Pulitzer i dirigida per Pau Carrió, aquesta obra de Martyna Majok compta amb una interpretació coral de luxe formada per Julio Manrique, Anna Sahun, Pau Roca i Katrin Vankova.
Dissabte, 30 de setembre al Margarida Xirgu podrem veure 'Búho' del duet de creadors de Titzina Teatro. Un viatge interior per l'obscuritat del subsol de la memòria i la identitat on la paraula es combina amb la poètica i la bellesa del teatre físic i visual. El mes d'octubre obrirà amb 'Forever' al Teatre Zorrilla, el dia 6 d'octubre de la companyia Kulunda Teatro amb el seu llenguatge gestual i de màscares. Els espectacles familiars també hi tindran cabuda aquesta temporada amb 4 propostes entre elles 'Un vestit nou per a l'emperador' i 'Rave'. Aquesta última es farà al teatre Margarida Xirgu l'11 de novembre, i ens explica la història entre un DJ i un Rave.
Al desembre entre d'altres, arribarà 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc' amb Pere Arquillué, on l'actor interpreta un monòleg a set veus. També, l'espectacle divertit i cru de 'Contracciones' amb Candela Peña i Pilar Castro i 'Baby Boom', un espectacle musical que manté l'esperit, el desvergonyiment i la bogeria escènica de la companyia EGOS teatre. Una sàtira desacomplexada sobre la crua realitat dels nostres orígens.
Encara queden entrades per a tots els espectacles, que es poden adquirir a taquilla i al web del Teatre Zorrilla.