El 'Badalona Matí' celebra demà el Dia Mundial de la Ràdio

El 'Badalona Matí' celebra demà el Dia Mundial de la Ràdio
Àlex Sisó
12/02/2024 - 12:26

Badalona - Ràdio Ciutat de Badalona, celebrarà demà dimarts 13 de febrer, el Dia Mundial de la Ràdio amb una edició especial del Badalona Matí. La periodista badalonina Lídia Heredia, actual corresponsal de TV3 als Estats Units, o l'històric locutor Luis del Olmo són algunes de les veus que es podran escoltar al magazín especial, que s'emetrà a partir de les 10h.

bdn mati

Durant quatre hores de directe, la periodista i presentadora Núria Rodríguez serà l'encarregada d'entrevistar a professionals destacats com el badaloní Quim Morales, presentador de 'L'última hora' a Catalunya Ràdio. Marta Cristià, Núria Casas i Xavier Alujas són altres dels locutors radiofònics de la nostra ciutat que passaran pels micròfons del Badalona Matí. Un altre periodista que va treballar a Ràdio Ciutat és l'Isaac Salvatierra, actual alcalde de Tiana, qui explicarà com ha viscut el canvi de periodista en actiu a polític; i sobre el futur de la ràdio i el format podcast. Precisament, un altre dels convidats és Tomás Fuentes, un dels responsables del pòdcast 'La Ruina', que triomfa a xarxes.

sil i sus

Coincidint amb el centenari de la ràdio, que es commemora enguany, el programa farà un repàs a algunes sintonies històriques de programes de Ràdio Ciutat i es recordarà, de la mà del periodista badaloní Jordi Martí, el paper protagonista que ha tingut la ràdio en el darrer segle a la ciutat. Una visió històrica del mitjà que també s'abordarà en la conversa amb el locutor i professor de la UAB, Cinto Niqui, director de l'Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya. El programa també s'emetrà per Televisió de Badalona i comptarà amb la participació del director general de Badalona Comunicació, Xavier Casanovas.