El Badalona torna a llençar la primera part, i empata a 1 davant el Vilassar

Ramon Duran
28/01/2024 - 20:56

Badalona - El Badalona ha empatat a 1 gol davant el Vilassar de Mar, en un partit on el conjunt de Gerard Albadalejo ha hagut de tornar a remar contra corrent amb un gol en contra a la primera part.

Igual que en el partit contra la Gramenet, ara fa quinze dies, el Badalona ha llançat la primera part, ja que no ha xutat entre els 3 pals durant el primer període. D'això se n'ha aprofitat el conjunt maresmenc del Vilassar, que ha marcat en una acció a pilota aturada, on el davanter Montalbán després del refús del porter Craviotto ha establert el 0 a 1. A la mitja part, el tècnic del Badalona Gerard Albadalejo, ha fet dos canvis i l'equip ha sortit amb un altre caire. Toni Larrosa ha empatat ben aviat, i a partir d'aquí els escapulats han disposat de diverses ocasions per capgirar el partit. Fins al final el matx ha estat molt obert, amb un Vilassar que tampoc ha renunciat a sumar els 3 punts.

Punt insuficient per un Badalona que en suma 21 a la classificació i es troba en el dotzè lloc, molt a prop del descens.