El badaloní David Puig cau en la primera ronda de l'ITF Audax Badalona

El badaloní David Puig cau en la primera ronda de l'ITF Audax Badalona
Albert Guerra
20/03/2024 - 19:22

Tennis Club Badalona - Avui s'ha disputat la primera ronda d'individuals de l'Open de Tennis de Badalona, l'ITF Audax, al Club Tennis Badalona. L'han disputat 32 tennistes repartits entre les pistes 5 i 10 del Club. La jornada ha començat amb una sorpresa majúscula, ja que el cap de sèrie italià Giovanni Fonio, número 270 de l'ATP, ha quedat eliminat pel mallorquí Imanol Lopez, número 475 del rànquing, per 6 a 4 i 7 a 5. López, a més, ha jugat lesionat i fins aquest dilluns no sabia si podria participar al torneig:

Menys sort ha tingut el badaloní David Puig, jugador del TCB, que ha caigut contra l'italià Giustino. El tenista de Badalona ha assegurat que el nivell de l'ITF Audax és molt alt i que alhora això també suposa un impuls per la ciutat per donar més visibilitat a l'esport en el panorama no només local sino també internacional:

A partir de demà també s'inaugurarà una zona anomenada 'village', un espai amb degustació de menjar i beguda. La final de l'Open serà el diumenge a partir de les 11 del matí i serà oferta, per primera vegada a traves de Televisió de Badalona amb la narració de Guillem Martín.

Podeu veure la peça audiovisual de Televisió de Badalona:

Peça de Badalona Comunicació a Televisió Badalona