El circuit de 3x3 arriba a Badalona

El circuit de 3x3 arriba a Badalona
Albert Guerra
04/06/2023 - 23:40

Badalona - Arriba l'estiu i això significa que s'acaba el bàsquet tradicional de 5 per 5 i comença la temporada de 3x3. Badalona ha acollit una nova parada, la 5a, del 6è Circuit 3x3 FCBQ amb un rècord d'assistència.

Fins a 145 equips repartits en categories amateur i professionals s'han congregat a La Plana en les deu pistes que han acollit l'esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i el Círcol, que novament han tingut en el bressol del bàsquet el millor aparador possible.

La categoria PRO és la que ha agafat més embranzida els darrers anys, amb jugadors de la talla de Regina Aguilar, que ha aconseguit l'ascens a Lliga Femenina amb el Celta i forma part de l'equip Nomadball. La Regina, compagina bàsquet 5c5 amb 3x3, una pràctica cada vegada més habitual. El Nomadball femení no va poder endur-se la final però sí que ho ha fet en categoria masculina. Un dels jugadors és el Jordi Juanola, que no va jugar perquè 24 hores abans era a Albacete al circuit d'Herbalife a nivell nacional.

En edicions anteriors es va disputar la fase final al pavelló de La Plana, però enguany, a causa de les obres, s'han repartit les pistes entre la plaça i també el pati dels Maristes.