El govern local cita els veïns de més de 400 habitatges del Raval per informar-los del pla pensat per la zona

El govern local cita els veïns de més de 400 habitatges del Raval per informar-los del pla pensat per la zona
Sara Nicolás
16/02/2024 - 14:11

Badalona - De les conclusions que ha extret el govern local de la trobada amb la Generalitat se'n parlarà a la reunió amb els veïns prevista per aquest dilluns a la tarda. Tindrà lloc a les 19h i serà al patí de l'Institut B7 de Badalona, a tocar de la zona afectada.

En aquesta trobada se'ls traslladarà un pla per als residents dels 420 habitatges convocats. Per al moment, els veïns de l'edifici número 7 han contractat a un arquitecte privat que, juntament amb l'arquitecte municipal, ha fet una primera inspecció de l'estat de l'estructura. Serà ell qui determini les obres que cal realitzar a l'immoble per certificar-ne la seguretat. Una despesa que hauran d'assumir ells. Des del govern local, però, s'insisteix en la possibilitat que la Generalitat crei una línia d'ajudes pels veïns.

Recordem que el regidor d'urbanisme Daniel Gracia també va assegurar que, malgrat la necessitat d'un pla de barris o una línia de subvencions, els fets que van tenir lloc al carrer Canigó no poden traslladar-se a la resta de la ciutat, en tant que s'han localitzat causes particulars a l'indret.