El PSC Badalona denuncia l'ocupació de l'equipament municipal a l'antic B9

El PSC Badalona denuncia l'ocupació de l'equipament municipal a l'antic B9
Jordi Ribàs
20/09/2023 - 18:30

Badalona - El PSC de Badalona denuncia l'estat de l'antic edifici de l'institut B9, al Remei. Els socialistes assenyalen que, mentre que fa uns mesos aquest equipament acollia activitats del servei d'Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO), actualment està ocupat des de l'estiu per un grup nombrós que l'ha convertit en el seu assentament.

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, critica que la mà dura contra l'ocupació promesa per l'alcalde Xavier García Albiol no es trasllada a la realitat, i que en aquest cas caldria actuar amb celeritat perquè, diu, l'ajuntament necessita aquest equipament. A més, Carrera assegura que no disposar d'aquest espai per fer cursos de l'IMPO podria resultar en la pèrdua de tallers laborals subvencionats. També posa en dubte l'anunci d'ubicar una comissaria en aquest edifici, ja que no es troba en condicions òptimes.

Recordem que, a principis de juny, la secció sindical de la CNT a l'Ajuntament de Badalona ja denunciava que l'equipament es trobava desmantellat arran de robatoris constants des del mes de març.