El PSC vol fer front a les polítiques d'extrema dreta per conquerir drets a Europa

El PSC vol fer front a les polítiques d'extrema dreta per conquerir drets a Europa
Àlex Sisó
24/05/2024 - 00:01

Badalona - El PSC afronta les eleccions a l'Eurocambra convençuts que tornaran a quedar primera força a la ciutat. Plantar cara a les polítiques d'extrema dreta per conquerir drets és un dels principals objectius que es plantegen el pròxim 9 de juny. Altres propostes passen per posar fi a la precarietat laboral, defensar els drets de les dones i el col·lectiu LGTBI i protegir l'estat del benestar.

SOCIALISTA OK
Presentació dels cartells a la seu del PSC Badalona

Pel president del Grup Municipal del PSC, Fernando Carrera, les eleccions al Parlament Europeu els permetran poder explicar a la ciutadania quina és la veritable cara de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. Lamenta que al continent s'està donant un alt creixement de la dreta i l'extrema dreta, a la qual volen fer front. Defensa que, en un moment geopolític complicat com l'actual, Europa necessita propostes socialdemòcrates valentes per conquerir drets i evitar retrocedir.

Fernando Carrera, President Grup Municipal PSC Badalona

Amb el lema 'Més Europa', la candidatura també treballarà, segons Carrera, per aconseguir salaris justos, un gran Pacte Verd i Social per a una transició ecològica justa, entre altres. Els socialistes han presentat el cartell en un acte a la seu del partit, on han assistit militants, la primera secretària del partit a Badalona, Raquel López, i el regidor Christian Carneado, entre altres. Javi López torna a encapçalar la llista del PSC a les eleccions europees per tercera vegada consecutiva. L'eurodiputat també ocupa la tercera posició a la llista del PSOE al conjunt de l'estat, que encapçala la ministra de Transició Ecològica Teresa Ribera.